Events

Actueel

Actueel overzicht van het
aankomende programma van derde wal

Programma
01.06.2022

Alle Ruimte

01.06.2022

Derde Wal zoekt kunstenaars die de openbare ruimte van Nijmegen rijker willen maken!

In samenwerking met de gemeente realiseren we onder de titel 'Alle Ruimte' een reeks publieke kunstwerken die maximaal een jaar op locatie bestaan. We zoeken levendige werken die midden in de maatschappij staan. Werk wat op originele wijze gebruik maakt van de openbare ruimte en wat zowel de toevallige passant als de doorgewinterde kunstliefhebber kan beroeren. Met meerwaarde en betekenis voor de stad en al haar inwoners. Woon je in de regio Nijmegen/Arnhem en ben je ten minste drie jaar professioneel werkzaam als beeldend kunstenaar? Dan is deze open call misschien wel wat voor jou. Stuur je eerste ideeën bij een kunstwerk in de openbare ruimte, je C.V. en een impressie van je werk naar ons op via [email protected] Na de deadline (1 juni) nodigen we een aantal van jullie uit voor een oriënterend gesprek, waarbij we zullen vragen om een meer uitgewerkt concept. Hieruit maken we de uiteindelijke selectie. Hou je eerste voorstel dus kort en krachtig.
Derde Wal zal in samenspraak met de gemeente zoeken naar een geschikte locatie voor je project. We helpen bij de ontwikkeling en productie van je idee en bieden een passend honorarium en werkbudget. Ook helpen we bij eventuele aanvullende fondsaanvragen. Ervaring met werken in de openbare ruimte is niet vereist. We kijken uit naar jullie ideeën!
Alle Ruimte
04.09.2022

Festival de Oversteek

Expeditie Noord

Met Expeditie Noord geeft Derde Wal artistieke invulling aan het nieuw ontgonnen, dynamische rivierenlandschap van Nijmegen Noord. Kunstenaars worden uitgenodigd om te reageren op de lokale c...
lees meer —>